Hşgldnz !

Bu blogu kuran kişi uğur dur. sitedeki bilgileri kopyalamadan önce lütfen benden izin isteyiniz


baytarugur@hotmail.com




24 Mart 2008 Pazartesi

Shinigami Dövüş Teknikleri 2

Büyüler : Büyüler shinigamilerin ruh gücü ile doğru orantılıdır.Kendine güvenen bir Shinigami büyüyü girişini okujmadan yapar(örneğin takım kaptanları ).Ama girişi okunmadan yapılan bir büyü gücünün sadece 1/3 ü nü gösterebilir.Onun için savaş zamanında büyü girişi zaman kaybettirsede gücü kaybedilen zamanla doğru oranılı olacaktır.Kaybedilen zaman arttıkça shinigami girişi bitirmiş ve büyüyü yapmış olur buda büyünün gerçek gücünü açığa çıkararak düşmana kesin ve büyük bir zararvermesini sağlar.Toplam 3 çeşit büyü vardır.3 çeşitin içine kapsadıkları büyüler güçlerine göre 1 den başlanarak sıralanır.Büyünün kat sayısı arttıkça büyü dahada güçlenir , girişini okumadan yapmak zorlaşır.Hatta belirli bir gücü olmayan shinigami 61-62-63........90........... gibi katsayıları bulunan büyüleri yapamaz.Büyülerin 3 çeşite ayrıldığını söylemiştik bunlar ;

Yoketme Büyüleri ,
Yıkım teknikleri ve
Bağlama Teknikleridir

Yoketme Büyüleri :
Büyüler arasında en ölümcül olanıdır.Etkileri geniş yada dar olarak kısıtlandırılabilir.Yapmak büyük ruh enerjesi ister.Düşmanı öldürmeye yada büyük zararlar vermeye yönelik büyülerdir .

Yıkım teknikleri :
Düşmanı paralize etme,etkisiz hale getirme sonuç olarak savaşı kan dökmeden kazanma yollarından sayılabilir.Yoketme büyülerine göre daha güçsüz olabilirler ama düşmanı kör etme,saldırılarının yönünü değiştirme,düşmanı şaşırtma , hareket etmemelerini sağlama gibi özellikleri vardır.

Bağlama Teknikleri :
Bu büyüler savaş sırasında değilde savaştan sonra birilerini iyileştirmek,tedavi etmek ve ya iletişim kurmak amacıyla kullanılır.4. takımın en çok kullandığı büyüler bunlardır .


Hiç yorum yok: